Få inspiration til dit næste strikkeprojekt

Få inspiration til dit næste strikkeprojekt

Hvis du er typen der strikker eller hækler har du sandsynligvis oplevet, at det kan være svært at bestemme sig for, hvad det næste projekt på pindene skal være. Det kan være at du har svært ved at finde motivationen, eller at der bare er alt for mange flotte projekter at vælge mellem. Uanset hvad er det altid godt med ny inspiration til både garn og strikkeopskrifter, så der kan komme noget nyt og spændende på pindene. Læs videre for at få inspiration til dit næste strikkeprojekt.

Start med garnet

Hvis du har brug for et nyt strikke eller hækle projekt, men ikke er sikker på hvad du vil lave, kan du altid starte med garnet. Det betyder at du først skal finde noget garn du synes er flot og arbejde dig videre derfra. Måske er det en smuk farve eller en bestemt struktur eller garntype der fanger dit øje. Her er et garnudsalg en god kilde til inspiration. Når du så har fundet det perfekte garn kan du undersøge, hvad der kan strikkes eller hækles med det og på den måde lade garnet bestemme om det skal blive til en ny sweater, en sommertop, et par strikkede strømper eller et hæklet tæppe. Så gælder det bare om at finde garnudsalget, hvor du kan få det helt perfekte garn til dit næste projekt.

Strik til andre

Hvis du ikke vil strikke til dig selv, eller føler, at du har nok soloprojekter i forvejen, kan det være en god idé at strikke til andre. Det kan være du har en partner, en veninde, et barnebarn eller en nevø og niece, der trænger til nyt strik. Ved at strikke til andre gør du noget godt for dem du holder af, samtidig med at du lader andre bestemme, hvad du skal strikke. Måske kan du endda besøge et garnudsalg med vedkommende, så de selv kan være med til at vælge garn og farve.

Egen opskrift

En sidste kilde til inspiration er måske for de mere garvede strikkere, og den indebærer at lave sin egen opskrift eller, hvis man føler sig sikker i sine egne evner, finde på konstruktionerne hen ad vejen. Det kan være en sjov og spændende udfordring og en god måde at give fantasien frie tøjler. Det er også perfekt, hvis de opskrifter du kan finde ikke helt passer eller ikke er helt den stil du leder efter. Prøv i stedet at kombinere forskellige elementer i dit eget projekt for at skabe lige netop den sweater eller den top, der ser helt perfekt ud til dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.