Mads Christensen sokker

Hvis du synes strømper bliver for kedelige uden farver og fedt design, så er Mads Christensen sokker måske lige noget for dig. Du kan finde de lækre herrestrømper i unikke designs, hvis du ønsker mere kulør på dagen. Den kendte designer har skabt de velkendte, sjove og moderigtige sokker, fordi det ikke skal være kedeligt i hverdagen.

Historien om de moderigtige strømper stammer tilbage til lanceringen i 2009, og siden har Mads Christensen sokker udviklet sig, med flere og flere farver og designs. I stedet for at bruge herresokker i grå, sort eller hvid, kan du med fordel bruge disse farverige sokker for at sparke ekstra liv i din stil.

Læs mere »

”Livet er for godt til kedelige strømper!”Jeg har brugt en stor del af mit liv på at guide den danske mand igennem en jungle af regler og normer. Jeg har belyst, hvordan man skal klæde sig og agere, og hemmeligheden er i virkligheden, at det er først,

Læs mere »

”Livet er for godt til kedelige strømper!”Jeg har brugt en stor del af mit liv på at guide den danske mand igennem en jungle af regler og normer. Jeg har belyst, hvordan man skal klæde sig og agere, og hemmeligheden er i virkligheden, at det er først,

Læs mere »

”Livet er for godt til kedelige strømper!”Jeg har brugt en stor del af mit liv på at guide den danske mand igennem en jungle af regler og normer. Jeg har belyst, hvordan man skal klæde sig og agere, og hemmeligheden er i virkligheden, at det er først,

Læs mere »

”Livet er for godt til kedelige strømper!”Jeg har brugt en stor del af mit liv på at guide den danske mand igennem en jungle af regler og normer. Jeg har belyst, hvordan man skal klæde sig og agere, og hemmeligheden er i virkligheden, at det er først,

Læs mere »

”Livet er for godt til kedelige strømper!”Jeg har brugt en stor del af mit liv på at guide den danske mand igennem en jungle af regler og normer. Jeg har belyst, hvordan man skal klæde sig og agere, og hemmeligheden er i virkligheden, at det er først,

Læs mere »

”Livet er for godt til kedelige strømper!”Jeg har brugt en stor del af mit liv på at guide den danske mand igennem en jungle af regler og normer. Jeg har belyst, hvordan man skal klæde sig og agere, og hemmeligheden er i virkligheden, at det er først,