Det kan du gøre hvis du har for meget tøj

Det kan du gøre hvis du har for meget tøj

Har du for meget tøj liggende derhjemme, og vil du gerne af med det på en god måde, er der flere forskellige måder at gøre det på. Brugt tøj skal ikke bare kyles i småt brændbart, da du kan få rigtig meget ud af dit gamle tøj. Og hvis du ikke kan få meget ud af det, er der sikkert andre, der vil sætte stor pris på det. Her kommer vi med et par gode bud på, hvad du kan gøre med det tøj, der ikke længere kan være i din garderobe, og som du sidst har haft på for flere år siden, og som du aldrig kommer til at gå med igen.

Giv det til genbrug

For det første kan du jo vælge at give det tøj, du ikke længere har brug for, til din lokale genbrugsbutik. Her kan det blive solgt videre til andre, der godt kan bruge det, og på den måde får dit tøj nyt liv igen, samtidig med at du kommer af med det og ikke længere skal have det til at fylde hjemme hos dig. Det er en nem og hurtig måde at komme af med det på.

Giv det til velgørende organisationer

Du kan også vælge at donere det til velgørende organisationer, som tager det til områder i verden, hvor der er brug for tøj. På den måde får dit tøj også nyt liv, men så kommer det ikke til salg i en genbrugsbutik, men bliver derimod fragtet til u-lande, hvor der kan være brug for nyt tøj.

Sælg det

Du kan også vælge at kaste dig ud i at sælge det, hvis du har mod på det. Det er en meget mere langsommelig måde at komme af med det på, men på den anden side kan du også være heldig at få nogle penge for dit tøj i stedet for bare at give det væk gratis. Så hvis du har en masse nyt tøj, som måske har kostet mange penge i tidernes morgen, og som er i god stand, er der gode chancer for at få det solgt.

Lav det om til nyt tøj

Sidst, men ikke mindst, kan du jo også vælge at være kreativ og prøve at lave det om til nyt tøj. Du kan jo sagtens tage elementer fra flere forskellige stykker tøj og lave det om til et par nye bukser, en ny trøje eller hvad du nu ellers lige kan finde på. Har du ikke den store erfaring med det, er det nok ikke det, du vælger, men har du erfaring med at sy dit eget tøj, er det da et oplagt valg.

Find også rullegardiner i stof her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.